Posted by: darkletter | July 28, 2011

Bill Gates și vaccinurile…

Tot din gama teoriei conspirației, de data asta cu focus pe prima partea a problemei: cum să reduci populația planetei?

Bill Gates a venit în întâmpinarea pietrelor din Georgia și la o conferință s-a gândit să ofere public una dintre soluții:

Pornind de la faptul ca populația lumii se îndreaptă spre 9 miliarde, Gates spunea: “Dacă  am face o treabă bună cu vaccinurile noi, cu tratamentele de sănătate, cu serviciile de planificare familială, am putea reduce [populația lumii] cu 10-15%”.

Pe youtube, discusul lui Bill poate fi gasit aici (pentru sceptici): http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

Deci, Bill se gândește că dacă s-ar face niște vaccinuri administrate unei anumite populații din lumea a treia (care ar privi ajutorul unei asociații de binefacere ca o mană cerească), vaccinuri care ar steriliza persoanele cărora li se administrează vaccinul, într-o manieră lipsită de durere, s-ar reduce binișor populația în acea zonă, în timp, fără durere și fără prea mulți martori.

Aveam și câteva precedente, cum ar fi vaccinurile anti-tetanos administrate în Nicaragua, Mexic și Filipine femeilor între 15 și 45 de ani. Vaccinul nu a fost administrat băieților / bărbaților deși probabilitatea ca ei să se taie / înțepe în ceva ruginit era mai mare. Observând această anomalie, o organizație catolică a testat câteva mostre din acel vaccin. Testele au arătat că vaccinul conținea hormonul natural Chorionic Gonadotrophin (hCG) care combinat cu tetanus texoid stimula generarea de anticorpi care duceau la întreruperea sarcinii.

In 1995, Liga Femeilor Catolice din Filipine a câștigat un ordin judecătoresc oprind programul anti-tetanus. Curtea Suprema din Filipine a ajuns la concluzia ca au fost deja vaccinate cu acest vaccin 3 milioane de femei cu vârste între 12 și 45.

http://vanshardware.com/2010/02/bill-gates-we-can-lower-the-worlds-population-with-vaccines/

Cine din voi s-a mai vaccinat recent?

Advertisements

Responses

 1. Nu vreau sa fiu avocatul diavolului dar ai inclus un video care scoate din context ideea pe care incerca sa o transmita Bill Gates, uite aici prezentarea originala:

  si uite o alta prezentare in care vorbeste despre vaccinuri si malarie:

  De asemenea vorbesti despre OMS si vaccinurile anti-tetanos dar nu prezinti si varianta “apararii” care se gaseste pe situl OMS

  http://www.who.int/vaccines-documents/DocsPDF/www9532.pdf (pagina 60)

  Este adevarat ca OMS a publicat si rezultate despre imuno-contraceptie, o metoda care se bazeza exact pe folosirea acestui hormon, ceea ce ar putea sa insemne ca zvonurile de care pomenesti tu nu sunt tocmai inexacte. Uite aici un raport:

  http://www.who.int/entity/hrp/governance/ATR2000.pdf (pagina 108)

  Si mai frumos se poate vedea cum a scazut natalitatea in cele 3 tari mai sus mentionate si fara ajutorul vaccinurilor secrete:

  http://www.gapminder.org/world/#$majorMode=chart$is;shi=t;ly=2003;lb=f;il=t;fs=11;al=30;stl=t;st=t;nsl=t;se=t$wst;tts=C$ts;sp=5.59290322580644;ti=2010$zpv;v=0$inc_x;mmid=XCOORDS;iid=phAwcNAVuyj1jiMAkmq1iMg;by=ind$inc_y;mmid=YCOORDS;iid=tUSeGJOQhafugwUvHvY-wLA;by=ind$inc_s;uniValue=8.21;iid=phAwcNAVuyj0XOoBL_n5tAQ;by=ind$inc_c;uniValue=255;gid=CATID0;by=grp$map_x;scale=log;dataMin=194;dataMax=96846$map_y;scale=lin;dataMin=6;dataMax=58$map_s;sma=50;smi=2$cd;bd=0$inds=i161_t001953,,,,;i143_t001953,,,,;i176_t001953,,,,

  Pentru cei dintre voi curiosi sa afle mai multe info sunt sigura ca institutele de statistica sunt capabile sa va ofere informatii legate de rata natalitatii din Nicaragua:

  http://www.inide.gob.ni/Proyecciones/ProyAnex1.pdf

  sau Mexic:

  http://www.inegi.org.mx/sistemas/sisept/Default.aspx?t=mdemo22&s=est&c=17525

  As vrea sa ma intorc un pic la Bill Gates si ideea de vaccinuri. Se relationeaza mereu cu scaderea populatiei si multa lume numeste asta genocid dar eu nu inteleg legatura.

  Vaccinurile se relationeaza cu scaderea mortalitatii infantile care, de-a lungul anilor si din punct de vedere statistic s-a relationat cu scaderea numarului de copii per familie. Dar asta este numai una din cauzele reducerii “fertilitatii”. Se combina cu o mai buna educare a femeilor, cu un efort sustinut din partea guvernelor in domeniul sanitar, cu cresterea PIB-ului in anumite tari, etc.

  Includ aici una din prezentarile mele TED preferate, in care Hans Rosling explica fenomenul mult mai bine decat as putea eu vreodata.

  Hans Rosling este invitat la TED foarte des si daca aveti curiozitatea sa vedeti toate prezentarile lui veti ramane uimiti de cantitatea de cunoastere pe care o puteti acumula dupa numai 20 de minute de vizionare.

  Am observat in ultima vreme o moda printre oamenii educati de a respinge vaccinarea copiilor lor. Va aduc aminte ca uploadati pe net poze cu voi pe munte datorita eradicarii poliomielitei, variolei sau malariei.

  Si o intrebare offtopic dar care ma framanta de ceva vreme: pe cand un eveniment TEDx organizat la Iasi de catre “Darkletter & friends”?

 2. Voi incerca sa raspund punctual la comentariile tale.

  Urmarand intregul video in care Bill Gates explica cum am putea reduce cantitatea de CO2 eliberata in atmosfera, nu am reusit sa vad o alta conotatie comentariilor sale de reducere a primului coeficient din ecuatie, numarul de oameni. Tu ce ai observat diferit care ar fi putut salva situatia?

  Am urmarit si filmul lui Hans Rosling si nu vad care este legatura. Sau poate este una: daca ne propunem sa scadem mortalitatea infantila in Africa, o modalitate simpla ar fi sa se nasca mai putini copii la 1000 locuitori si atunci si numarul de copii care vor muri se va reduce. Poti sa faci acest lucru prin educatie sau prin sterilizare. 😛

  Adevarat, rata natalitatii scade de mult timp in acele tari, insa Bill a subliniat ca trebuie sa ajungem cat mai repede cu emisiile de CO2 la zero si atunci acel trend descendent ar putea fi “ajutat”.

  Nu iau apararea nici conspirationistilor, nici a celorlalti. Pe de alta parte, oare chiar scopul scuza mijlocele?

 3. World Population to Top 9 Billion by 2050, 49% Growth from Africa
  http://www.ibtimes.com/articles/189522/20110729/population-growth-billion-developing-2050.htm

  Interesante comentariile oamenilor…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: